Bescherm ons erfgoed
Bescherm ons erfgoed

Bescherm ons erfgoed!

In onze steden, maar vooral in Brussel, tracht men een beeldenstorm te ontketenen. Standbeelden, straatnaamborden en andere symbolen van onze geschiedenis worden aangevallen, beschadigd of vernietigd. Onze geschiedenis heeft veel aspecten, met schitterende bladzijden en minder fraaie. Maar altijd kan en moet je de verschillende perspectieven blijven zien.

En net dat doen de vandalen, de meningstirannen van links niet. Ze willen ons treffen in ons collectief geheugen en onze identiteit. Zij weigeren de nuance van de geschiedenis te zien, zij willen geen discussie, zij willen niet leren, enkel vernielen en hun wil opleggen. In de traditie van alle grote dictaturen. Het gaat hen om ons erfgoed, onze trots en onze identiteit weg te nemen en een schuldgevoel aan te praten.

Ondertussen dreigen ons grote uitdagingen zoals onze veiligheid en het overleven van onze economie. Het gaat nu om ons welzijn en onze gezondheid. En die uitdagingen worden niet aangepakt door het vernielen van ons erfgoed, door een dolle en dwaze beeldenstorm.

Kortzichtige politici praten de globalistische meningstirannen naar de mond. En de mensen met gezond verstand kijken toe en schudden het hoofd. Maar we mogen niet langer langs de kant blijven staan. We moeten onze stem laten horen. We mogen onze toekomst niet laten verkwanselen door de dictatuur van een kleine gewelddadige minderheid! Deze georganiseerde hysterie moet stoppen. Wij laten ons erfgoed niet vernielen!

Vul hier uw gegevens in

Contact 1

Doel: 1.500 handtekeningen

Adres
Preferred Language
Extra gegevens